ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟΣ ΟΚΤΑΓΩΝΙΚΟΣ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΚΑΔΟΣ

Οχτάγωνος 70lt Μαντέμι
Οχτάγωνος επιδαπέδιος απορριμματοδέκτης χωρητικότητας 70lt (+/-5%).

Οι εξωτερικές διαστάσεις του οποίου είναι περίπου 0,95m x 0,60m. Διαθέτει καπάκι με οπή στο άνω μέρος για την απόθεση απορριμμάτων. Είναι κατασκευασμένος από χυτοσιδηρά μέρη και χαλυβδοελάσματα κατάλληλα επεξεργασμένα. Ο επιδαπέδιος κάδος είναι διαμορφωμένος σε σχήμα οχτάγωνου πρίσματος και αποτελείται από άνω και κάτω-(βάση) στεφάνη χυτές, τον κορμό, το καπάκι χυτό και το εσωτερικό αποσπώμενο καλάθι απορριμμάτων.
Άνω και κάτω στεφάνη κατασκευασμένες με χύτευση σε ειδικά καλούπια οχτάγωνου σχήματος, χαρακτηριστικό που προσδίδει υψηλή αντοχή.
Η άνω στεφάνη που αποτελεί τμήμα του κορμού εξυπηρετεί στην σύνδεση του καπακιού στον κορμό. Η κάτω στεφάνη- βάση- εσωτερικά φέρει γωνιές με κατάλληλες οπές για την στερέωση του στο έδαφος με στριφώνια, και λάμα ενισχυμένη για την δημιουργία βάσης στήριξης του εσωτερικού καλαθιού.
Ο κορμός είναι κατασκευασμένος από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 1,5 χιλ. δημιουργώντας ένα οχτάγωνο πρίσμα το οποίο φέρει πρεσαριστές νευρώσεις για μεγαλύτερη ενίσχυση αλλά και καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.
Το καπάκι του απορριμματοδέκτη είναι επίπεδο και ελαφρώς κεκλιμένο σχήματος οχτάγωνου και στο κέντρο του φέρει οπή ίδιου σχήματος διαμέτρου περίπου 20cm για την απρόσκοπτη χρήση, χωρίς να είναι απαραίτητο το άνοιγμα του. Είναι κατασκευασμένο με χύτευση και συνδέεται με το κυρίως σώμα με μεντεσέδες που εδράζονται στην επάνω και πίσω όψη του κορμού. Το άνοιγμα του γίνεται προς τα επάνω σε γωνία μεγαλύτερη των 90˚ για την ασφαλή χρήση αυτού και την αποτροπή ατυχημάτων.
Το εσωτερικό αποσπώμενο καλάθι του έχει σχήμα κυλίνδρου, με χωρητικότητα περίπου 70 λίτρα. Είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 0,8χιλ. Για την τοποθέτηση σακούλας απορριμμάτων, χωρίς αυτή να καταστρέφεται, φέρει περιμετρική στεφάνη, η οποία λειτουργεί και σαν χειρολαβή. O πυθμένας του είναι κατασκευασμένος από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους με διατρήσεις για την διαφυγή υδάτων και υγρών.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΖΗΤΗΣΗΣ:
⦁ Κλειδαριά ασφαλειας για την αποφυγή άσκοπης χρήσης στην ανοιχτή και κλειστή θέση του καπακιού του απορριμματοδέκτη . Η τριγωνική κλειδαριά ασφαλείας δύο θέσεων ασφαλίζει με ειδικό κλειδί master.
⦁ Πινάκιο αλουμινίου υψηλής αντοχής για την δυνατότητα τοποθέτησης λογότυπου και στοιχείων ιδιοκτησίας του προϊόντος.

ΓΕΝΙΚΑ
⦁ Η βαφή του επιδαπέδιου απορριμματοδέκτη εξωτερικά γίνεται με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα επιλογής χρώματος της αρεσκείας του ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων που διαθέτει η εταιρεία μας.
⦁ Τα μεταλλικά συνδετικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή (βίδες, σύνδεσμοι κλπ) είναι κατασκευασμένα από μέταλλα είτε θερμογαλβανισμένα, είτε ηλεκτρογαλβανισμένα . Οι διαστάσεις και οι διατομές των μεταλλικών στοιχείων είναι επαρκείς για να παραλάβουν τα φορτία για τα οποία έχουν μελετηθεί, ώστε να αντέχουν στη διάβρωση και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.