ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΠΟ ΛΑΜΕΣ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΛΑΜΕΣ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΛΑΘΙ

Επιδαπέδιος απορριμματοδέκτης ωφέλιμης χωρητικότητας 55lt. Οι εξωτερικές διαστάσεις του είναι περίπου 72 εκ. x 50 εκ. (YxΠ). Ο απορριμματοδέκτης αποτελείται από μεταλλικό σκελετό και εσωτερικό αποσπώμενο καλάθι για την ρίψη ελαφρών απορριμμάτων.

Ο μεταλλικός σκελετός του απορριμματοδέκτη έχει σχήμα κυλινδρικό με διευρυμένο χείλος στο άνω άκρο. Ο κάδος εξωτερικά αποτελείται από κατακόρυφες μεταλλικές λάμες διατομής 30Χ3 χιλ. με ενδιάμεσα κενά οι οποίες ηλεκτροσυγκολλούνται σε μεταλλικό στεφάνι που έχει δημιουργηθεί από λάμα μεταλλική ίδιας διατομής και χρησιμοποιείται για την συγκράτηση τους σε ορισμένη θέση. Στο άνω μέρος τους οι κατακόρυφες λάμες διαμορφώνονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε η εξωτερική διάμετρος του κάδου να φτάνει τα 50 εκατοστά σχηματίζοντας περιμετρικό σκαλοπάτι , εκεί ηλεκτροσυγκολλείται λάμα οριζόντια διαμορφωμένη σε στεφάνι, δημιουργώντας δακτύλιο συγκράτησης των κατακόρυφων λάμων στην απόληψη τους. Ενώ στο κάτω μέρος για την στερέωση του κάδου στο έδαφος δημιουργείται γωνία σε τέσσερις αντιδιαμετρικές κατακόρυφες λάμες και ανοίγεται τρύπα για την τοποθέτηση των στριφωνιών συγκράτησης στο έδαφος.

Εσωτερικά του πλαισίου αυτού κατασκευάζεται κυλινδρικό αποσπώμενο μεταλλικό καλάθι διαστάσεων τουλάχιστον Φ35 εκ. ύψους 57εκ. από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 0,6 χιλ. για την απόθεση των απορριμμάτων. Εσωτερικά του καλαθιού τοποθετούνται δύο αντικριστές χειρολαβές για την αφαίρεση του και το εύκολο άδειασμα του. Δυνατότητα τοποθέτησης αλουμινίου πινακίου Φ10 εκ. υψηλής αντοχής με λογότυπο και στοιχεία ιδιοκτησίας του προϊόντος.

Η βαφή του απορριμματοδέκτη εξωτερικά γίνεται με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα επιλογής χρώματος της αρεσκείας του ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων που διαθέτει η εταιρεία μας.