ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΩΛΗΝΩΤΟΥ ΣΚΕΛΕΤΟΥ 220lt

ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΩΛΗΝΩΤΟΥ ΣΚΕΛΕΤΟΥ 220lt
Οι μεταλλικοί επιδαπέδιοι απορριμματοδέκτες είναι κυλινδρικοί σωληνωτού σκελετού χωρητικότητας 220lt, είναι μεγάλης αντοχής, κατάλληλο για ασφαλή και υγιεινή απόθεση ελαφρών απορριμμάτων διερχόμενων πεζών . Είναι εύχρηστοι, λειτουργικοί και εύκολα καθαριζόμενοι. Οι εξωτερικές διαστάσεις του κάδου είναι περίπου 0,90 Χ 0,72 μ (ΥxΠ). Κατασκευάζεται από γαλβανισμένες λάμες και σωλήνες βαρέως τύπου για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στην διάβρωση από τις καιρικές συνθήκες.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ο σκελετός του απορριμματοδέκτη αποτελείται από δύο στεφάνια στο άνω και κάτω μέρος του διαμορφωμένα από λάμα 40*3 χιλ. τα οποία συνδέονται περιμετρικά με κατακόρυφους σωλήνες βαρέως τύπου. Οι σωλήνες ηλεκτροσυγκολλούνται στα στεφάνια με τέλειο φινίρισμα για την αποφυγή ατυχημάτων. Στο κάτω στεφάνι ηλεκτροσυγκολλούνται δύο λάμες σε σχήμα σταυρού για την δημιουργία βάσης στήριξης του εσωτερικού καλαθιού. Τρείς από τις κατακόρυφες σωλήνες διαπερνούν το κάτω στεφάνι και καταλήγουν σε λαπάτσες στρογγυλές που φέρουν οπές κατάλληλες για την στερέωση του στο έδαφος με στριφώνια.
Εσωτερικά του πλαισίου αυτού κατασκευάζεται κυλινδρικό αποσπώμενο μεταλλικό καλάθι από γαλβανισμένη λαμαρίνα, διαστάσεων Φ60 εκ. ύψους 80 εκ., ωφέλιμης χωρητικότητας 220lt για την απόθεση των απορριμμάτων. Στο άνω μέρος του καλαθιού συγκολλείται στεφάνι από λάμα 40*3 χιλ. ενώ στο κάτω μέρος του καλαθιού η λαμαρίνα φέρει διατρήσεις για την διαφυγή των υδάτων που εισέρχονται σε αυτόν.
Οι προς προμήθεια απορριμματοδέκτες έχουν τη δυνατότητα να διαθέτουν πινακίδιο αλουμινίου Φ100 χιλ. υψηλής αντοχής με ευανάγνωστο λογότυπο και στοιχεία ιδιοκτησίας.

ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Τα μεταλλικά συνδετικά στοιχεία που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του εξοπλισμού (βίδες, σύνδεσμοι κλπ) είναι κατασκευασμένα από μέταλλα είτε θερμογαλβανισμένα, είτε ηλεκτρογαλβανισμένα ,όπου έχει προηγηθεί προετοιμασία της επιφάνειας με αμμοβολή ή ανοξείδωτα (stainless steel).  Οι διαστάσεις και οι διατομές των μεταλλικών στοιχείων είναι επαρκείς για να παραλάβουν (με κατάλληλο συντελεστή ασφαλείας) τα φορτία για τα οποία έχουν μελετηθεί, ώστε να αντέχουν στη διάβρωση και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

ΧΡΩΜΑΤΑ
Για την αντισκωριακή προστασία τους τα μεταλλικά μέρη υφίστανται επεξεργασία για την   απολαδοποίησή τους, ακολουθεί μία επίστρωση polyzinc (ψευδαργύρου) και έπειτα ηλεκτροστατική βαφή (σε φούρνο) πούδρα polyester, δύο στρωμάτων, χρώματος RAL (ανάλογα με την προτίμηση του ενδιαφερόμενου).