ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΔΙΑΤΡΗΤΟΙ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟΙ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ

ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΔΙΑΤΡΗΤΟΙ ΚΑΔΟΙ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ
Οι μεταλλικοί επιδαπέδιοι απορριμματοδέκτες είναι κυλινδρικού σχήματος, σε περίπτωση τοποθέτησης του σε πεζοδρόμιο να μην δημιουργεί όχληση στους διερχόμενους, μεγάλης αντοχής, κατάλληλο για ασφαλή και υγιεινή απόθεση ελαφρών απορριμμάτων διερχόμενων πεζών . Είναι εύχρηστοι, λειτουργικοί και εύκολα καθαριζόμενοι. Έχουν φινίρισμα χωρίς ακμές για να μην προκαλούνται τραυματισμοί. Ο απορριμματοδέκτης (κάδος) αποτελείται από το καπάκι, το κυλινδρικό σώμα, την βάση στήριξης. Εξωτερικές διαστάσεις περίπου 0,87 μ Χ 0,45 μ (ΥxΠ).

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Το καπάκι του κάδου είναι επίπεδο κατασκευασμένο από λαμαρίνα γαλβανισμένη πάχους 2,0 χιλιοστού διαμέτρου 45 εκατοστά . Συνδέεται με το κυρίως σώμα του κάδου με μεντεσέ αρίστης ποιότητας και υψηλής αντοχής . Η συναρμογή του με το κυρίως σώμα είναι τέλεια. Το άνοιγμα του επιτυγχάνεται με ανάκλιση και στρέψη προς τα πίσω, φέρει οπή απόρριψης απορριμμάτων για εύκολη χρήση από το κοινό χωρίς να χρειάζεται να ανοίγει το καπάκι. Μπορεί να τοποθετηθεί και κλειδαριά.
Το κυρίως σώμα του κάδου είναι κατασκευασμένο από διάτρητη λαμαρίνα γαλβανισμένη πάχους 2,0 χιλιοστού, η διακοσμητικές διατρήσεις περιμετρικά της λαμαρίνας δημιουργούνται με λέιζερ. Ο πυθμένας του κάδου κατασκευάζεται από λαμαρίνα γαλβανισμένη πάχους 2,0 χιλιοστού. Το κυρίως σώμα είναι σχήματος κυλίνδρου . Οι διαστάσεις του είναι ύψος 62 εκατοστά και διάμετρος Φ40 εκατοστά. Χωρητικότητα 78 λίτρα περίπου.
Η βάση δημιουργείται από σωλήνα γαλβανιζέ ύψους 24 εκατοστών η οποία είναι συγκολλημένη πάνω στο κυρίως σώμα και στο κάτω μέρος φέρει λαπάτσα στρογγυλή με κατάλληλες οπές για την τοποθέτηση μεταλλικών στριφωνιών και ούπα για την τοποθέτηση του κάδου στο έδαφος.
Οι προς προμήθεια απορριμματοδέκτες έχουν τη δυνατότητα να διαθέτουν πινακίδιο αλουμινίου Φ100 χιλ. υψηλής αντοχής με ευανάγνωστο λογότυπο και στοιχεία ιδιοκτησίας.

ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Τα μεταλλικά συνδετικά στοιχεία που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του εξοπλισμού (βίδες, σύνδεσμοι κλπ) είναι κατασκευασμένα από μέταλλα είτε θερμογαλβανισμένα, είτε ηλεκτρογαλβανισμένα ,όπου έχει προηγηθεί προετοιμασία της επιφάνειας με αμμοβολή ή ανοξείδωτα (stainless steel).  Οι διαστάσεις και οι διατομές των μεταλλικών στοιχείων είναι επαρκείς για να παραλάβουν (με κατάλληλο συντελεστή ασφαλείας) τα φορτία για τα οποία έχουν μελετηθεί, ώστε να αντέχουν στη διάβρωση και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

ΧΡΩΜΑΤΑ
Για την αντισκωριακή προστασία τους τα μεταλλικά μέρη υφίστανται επεξεργασία για την   απολαδοποίησή τους, ακολουθεί μία επίστρωση polyzinc (ψευδαργύρου) και έπειτα ηλεκτροστατική βαφή (σε φούρνο) πούδρα polyester, δύο στρωμάτων, χρώματος RAL (ανάλογα με την προτίμηση του ενδιαφερόμενου).