ΕΞΑΓΩΝΟΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΚΑΔΟΙ

ΕΞΑΓΩΝΟΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΚΑΔΟΙ

Οι εξάγωνοι μεταλλικοί κάδοι με καπάκι είναι κατάλληλοι για ασφαλή και υγιεινή απόθεση ελαφρών απορριμμάτων διερχομένων πεζών. Είναι εύχρηστοι, λειτουργικοί και ευχερώς καθαριζόμενοι. Δεν καταστρέφονται εύκολα και συμβάλλουν με την παρουσία τους στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος. Είναι φυσιολογικά αβλαβείς και ανθεκτικοί στη διάβρωση. Έχουν σχήμα εξάγωνο και διαθέτουν εξάγωνο καπάκι με δύο οπές για την απόθεση ελαφρών απορριμμάτων. Έχουν χωρητικότητα 107 λίτρων περίπου.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Το κυρίως σώμα του κάδου είναι κατασκευασμένο από ένα τμήμα από λαμαρίνα  διαστάσεων 144Χ75 εκατοστά και πάχος 1 χιλιοστό.  Έχει σχήμα εξάγωνο με διαγώνιο 48 εκατοστά και ύψος 75 εκατοστά. Στο χείλος του είναι σταθερά συνδεδεμένο ένα πλαίσιο από στρατζαριστό διατομής 20Χ20 χιλ., σχήματος εξαγώνου στο οποίο γίνεται η στήριξη των δύο μεντεσέδων συγκράτησης του καπακιού του κάδου. Το καπάκι του κάδου είναι κατασκευασμένο επίσης από λαμαρίνα πάχους 1 χιλιοστού και έχει δύο υποδοχές τριγωνικής τομής για τα απορρίμματα. Κάθε υποδοχή έχει σχήμα ορθογώνιο και διάσταση 23,5Χ13 εκατοστά. Στη βάση του, το καπάκι του κάδου, διαθέτει ένα πλαίσιο από στραντζαριστό  διατομής 20Χ20 χιλιοστά – όμοιο με εκείνο στο χείλος του κάδου – στο οποίο στηρίζονται τα έτερα τμήματα των δύο μεντεσέδων συγκράτησης. Ο κάδος στη βάση του διαθέτει ένα σταθερό πλαίσιο από στραντζαριστό διατομής 20Χ20 χιλιοστά εξαγώνου σχήματος το οποίο φέρει στις τρείς από τις έξι πλευρές του βάσεις  κατασκευασμένες από λάμα διατομής 30Χ3 χιλιοστά οι οποίες αφενός συμβάλλουν στη σταθερή τοποθέτηση του κάδου στο έδαφος και αφετέρου τον συγκρατούν σε μικρή απόσταση από αυτό, ώστε να αποφεύγεται η διάβρωση.

ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Τα μεταλλικά συνδετικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του εξοπλισμού (βίδες, σύνδεσμοι κλπ) είναι κατασκευασμένα από μέταλλα είτε θερμογαλβανισμένα, είτε ηλεκτρογαλβανισμένα ,όπου έχει προηγηθεί προετοιμασία της επιφάνειας με αμμοβολή ή ανοξείδωτα (stainless steel). Οι διαστάσεις και οι διατομές των μεταλλικών στοιχείων είναι επαρκείς για να παραλάβουν (με κατάλληλο συντελεστή ασφαλείας) τα φορτία για τα οποία έχουν μελετηθεί ώστε να αντέχουν στη διάβρωση και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες

ΧΡΩΜΑΤΑ
Για την αντισκωριακή προστασία τους τα μεταλλικά μέρη υφίστανται επεξεργασία για την   απολαδοποίησή τους, ακολουθεί μία επίστρωση polyzinc (ψευδαργύρου) και έπειτα ηλεκτροστατική βαφή (σε φούρνο) πούδρα polyester, δύο στρωμάτων, χρώματος RAL (ανάλογα με την προτίμηση του ενδιαφερόμενου).
Όλες οι διαδικασίες εργασιών της παραγωγής για την επεξεργασία πρώτων υλών διεξάγονται σύμφωνα με:
 Το σύστημα ποιότητας ISO 9001 : 2015
 Το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001 : 2015